još prijatelja...

još avio kompanija...

Pratite nas na socijalnim mrežama

Hotel Blue Star

Budva, poznata kao Kraljica Mediterana nalazi se na malom kamenitom poluostrvu gde se ukrštaju mnoge kulture i svaka je ostavila svoj zapis. Danas je to grad teatar, turistički centar, festivalski grad, mondensko letovalište i prestižna tačka na turističkoj karti Evrope. Usponi velikih mediteranskih kultura obeležili su duh ovog grada, koji se oseća i danas, kada je Budva izrasla u jedinstveni turistički biser ovog dela Jadrana. Kao turistička destinacija ovaj grad je poznat od davno - prvi turisti ovde su stigli još 1923. godine, a danas Budvu često nazivaju i "metropolom turizma" jer je najposećenija destinacija u Crnoj Gori i jedna od najposećenijih na Jadranu. Ono što privlači ljude i dovodi ih u Budvu je pre svega nešto što je priroda darovala ovom kraju, a darovala mu je neponovljivu lepotu sunca, mora i niz bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina. Velika vrednost Budve je i njeno kulturno i istorijsko nasleđe: brojni spomenici, iskopine, tvrdave, manastiri, crkve…

Hotel Blue Star

Lokacija: u poslovnom centru Budve, pored Sajma, udaljen 10 minuta hoda od Starog grada kroz glavno šetalište Budve.

Karakteristike: moderno opremljen

Sadržaj: 20 soba, dva etažna apartmana, letnja bašta, a la cart restoran, Bonjour Cafe sa raznovrsnom ponudom pića, poslastica i francuskih peciva.

Soba: kupatilo, fen, mini-bar, kablovska TV, telefon, internet priključak, sef.

Apartman: isti sadržaj kao i soba, kupatilo, dnevni boravak, spavaća soba.

Usluga: doručak - švedski sto.

INDIVIDULANI PROGRAM PUTOVANJA:

NAPOMENA: boravak na bazi minimum 7 noćenja, sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00h).

PRVI DAN: dolazak u hotel ili apartman. Smeštaj u hotelu ili apartmanu u određeni tip soba ili apartmana prema uplaćenoj rezervaciji. Prva usluga večera ili noćenje, u zavisnosti od uplaćene usluge.

DRUGI DO PRETPOSLEDNJI DAN:boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

POSLEDNJI DAN: doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion, napuštanje hotela ili apartmana do 10:00 h.

Galerija

 

BLUE STAR 4*

Polazak

1-Apr

1-Jun

1-Jul

28-Jul

18-Aug

1-Sep

1-Oct

Povratak

31-May

30-Jun

27-Jul

17-Aug

31-Aug

30-Sep

31-Oct

Cena je izražena u EUR po osobi po noći

1/2 standard, ND

osoba/dan

38

50

57

65

57

50

38

- jedno dete 2 -11 u pratnji dvoje odraslih na pomoćnom ležaju ima popust 50% u 1/2+1

- jedno dete 2-11 u pratnji jedne odrasle osobe u 1/2 sobi ima popust 25%;         

- dvoje dece 2-11 na zajednickom lezaju u pratnji jedne odrasle osobe u 1/2 sobi – popust po 50%

- dvoje dece 2-11 u posebnoj sobi, u pratnji dvoje odraslih svako dete ima popust po 25%

- treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju ima popust 10%

- doplata za 1/1 sobu 50% odnosno 75% za boravak od 01.07.- 31.08.

- minimalan boravak 7 noći, za manji broj noći doplata 30% na cenu

Boravišna taksa se plaća u agenciji - odrasla osoba 1.50 eur po noći / dete 0-12 god placa 0.50 EUR po noći /dete 12-17 god plaća 1,00 EUR po noći

LEGENDA: ND – noćenje sa doručkom; PP – polupansion (doručak i večera); P – pun pansion (doručak, ručak, večera); PM – soba sa pogledom na more; PB –  soba sa pogledom na brdo; 1/2 – soba sa dva ležaja ; 1/2+1 – soba sa dva ležaja uz mogućnost  pomoćnog  ležaja ; 1/3  -  soba sa tri ležaja; 1/4 – soba sa četiri ležaja

 

 

BORAVIŠNA TAKSA I OSIGURANJE:

 • b.t.o se plaća u svim hotelima u agenciji ili na licu mesta u zavisnosti od hotela osim u hotelu IBEROSTAR i LIGHTHOUSE gde je uračunata u cenu smeštaja.

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Smeštaj u hotel u izabranom tipu sobe sa uslugom naznačenom u tabeli

 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Prevoz
 • Transfere
 • Boravišnu taksu i osiguranje (izuzev za navedene hotele u delu “Boravišna taksa i osiguranje”)
 • ZDRAVSTVENO OSIGURANJE PUTNIKA (nije obavezno)
 • Uslugu predstavnika agencije ;  organizaciju putovanja ;  ostale nepomenute usluge

 

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV,  klima uređaj...)

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili Din-arima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.                                                                                                                                                                                                                                                          

USLOVI PLAĆANJA                                                                                                                                                                                                 

1. UPLATA DO POLASKA - Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije (rani buking 50%) od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska. Uplate aranžmana po cenama ranog bukinga : podležu posebnom načinu plaćanja koji je određen za svaki hotel posebno. Ne pridržavanje uslova plaćanja ili kašnjenje prilikom uplate podrazumeva gubljenje prava na korišćenje popusta za rani buking. Uplata akontacije 50% je bespovratna u slučaju otkaza aranžmana

2. TURISTIČKIM KREDITOM                                                                                                                                                 

3.UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA- Uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije , ostatak uplate čekovima građana na više mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 10,20 i 30-og u mesecu. Poslednji datum dospeća čekova je 30.10.2018.

4.PLATNIM KARTICAMA- Sa kojima Ponte travel ima skopljen Ugovor ( Visa,Visa Electron, Maestro, Master, Dina i American Express).                                                                                                                                                                                                                    

5.PLAĆANJE NA RATE-Bez kamate , kreditnim karticama Intesa banke I Komercijalne banke (Visa,Visa Electron, Maestro, Master, Dina ) do 6 rata. Ponte Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

6. ADMINISTRATIVNIM ZABRANAMA - na više mesečnih rata zaključno sa 30.11.2018.godine. 

 

 

OTP 416/2010PT                                                       

Zainteresovani ste za ovu ponudu....Prijavi se!

Ukoliko ste zainteresovani za ovu ponudu možete nam poslati prijavu pa ćemo vas kontaktirati oko daljeg dogovora

Molimo unestite datum koji vidite

Datum: 25.03.2019

Slične destinacije

10 dana | 380e

10 dana | 360e