null
nullnull

Kontakt

021 310 15 30

021 310 15 31

office@planetair.rs

Alekse Šantića 74, Novi Sad

Pariz

Francuska - Pariz

3.0

null

Hotel

null

Avion

null

Informacije

Francuska
Pariz

Ukupno nocenja

3

Ukupno dana

4
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
PARIZ 
Izleti i posete: -DVORAC I MUZEJ LUVR - VERSAJSKI DVORAC- OBILAZAK MONMARTRA 
4 dana (3 noćenja sa doručkom u hotelu kategorije 3*) – avionom 
Polazak: 23. maj (povratak 26. maj 2024) 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI: 699 evra  
Doplata za jednokrevetnu sobu je 190 evra. 

Maksimalan broj putnika po sobi: 2 odrasle osobe + 1 dete do 11,99 godina 
U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: prevoz avionom na relaciji Beograd - Pariz - Beograd (prevoznik Air Serbia), aerodromske  takse u Beogradu i Parizu u iznosu od 95 evra (čiji je iznos podložan promeni), smeštaj u hotelu kategorije tri zvezdice u dvokrevetnim sobama  (3 noćenja sa doručkom), transferi autobusom na relacijama aerodrom - hotel i hotel - aerodrom u Parizu, panoramsko razgledanje Pariza,  usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja. 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: fakultativni izleti i posete, međunarodno putno zdravstveno osiguranje - Cenovnik na linku , gradska taksa u iznosu od 5 evra po osobi i noći (plaća se na recepciji hotela), individualni troškovi. 

FAKULTATIVNI IZLETI  
- Poludnevna poseta dvorcu i muzeju Luvr. Cena: 60 evra. U cenu je uključen dvočasovni obilazak Luvra po programu u pratnji vodiča i  ulaznica.  
- Poludnevni obilazak Monmartra u trajanju od oko tri sata. Cena: 35 evra. U cenu je uključena usluga lokalnog vodiča (individualni  povratak u hotel). 
- Poludnevni izlet “Versaj”. Cena: 80 evra. U cenu je uključena usluga lokalnog vodiča (individualni povratak u hotel). ● Prijavljivanje za fakultativne izlete i posete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Parizu, isključivo u evrima i u efektivi.  Potrebno je najmanje 15 učesnika za realizaciju ovog izleta i posete. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz  korigovanje cene.